Najnoviji dres Olympic Lyona za sezonu 2024-2025

Najnoviji dres Olympic Lyona za sezonu 2024-2025

Adidas i Lyon najavili su domaći dres za sezonu 2024-25, novi dres crvene osnovne boje upotpunjen plavim detaljima. Novi dres nosile su ženske momčadi protiv Nogometni dresovi PSG a 17. svibnja, dok su muški momčadi 19. svibnja prvi put završili sezonu u novom dresu.

Majica Adidas Nogometni dresovi Olympic Lyon inspirirana je dvjema rijekama koje se spajaju u središtu Lyona: ima zakrivljene crvene i plave dijelove i riječi “Entre Rhône & Saône”. Simbolizirajući grad Lyon, majica daje osjećaj povijesti gradu i klubu.

Majica je izrađena od recikliranih materijala, proizvod je izrađen od 100% recikliranog materijala. Ponovna uporaba postojećih materijala pomaže nam smanjiti otpad, ograničiti naše oslanjanje na neobnovljive izvore i smanjiti ugljični otisak naših proizvoda.

Nogometni Dres

Dječji Nogometni dresovi Olympic Lyon
Najnoviji dres Olympic Lyona za sezonu 2024-2025

Korištenje AEROREADY tehnologije omogućuje igračima da ostanu udobni i suhi na terenu, što im omogućuje da igraju bez opterećenja na terenu.

Nova košulja ima V-izrez, dva logotipa s lijeve i desne strane, jedan predstavlja Adidas i grb Dječji Nogometni dresovi Olympic Lyon s druge, te glatke plave linije na ramenima koje odjekuju crvenim linijama na rubu košulje. Ramena imaju glatku plavu liniju koja odjekuje crvenoj liniji na rubu košulje, naglašavajući domaći status tima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Select your currency